Dorin Cocoș a rămas fără pereche: Amanta care i-a devenit soție l-a părăsit

Dive
25.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

În timp ce Elena Udrea radiază de fericire alături de noul său iubit, fostul ei bărbat, Dorin Cocoş, a fost părăsit de soţie. Căsnicia cu mai tânăra Diana Roibu a eşuat după doi ani, iar apropiații omului de afaceri au declarat pentru cancan că aceasta şi-a refăcut viaţa în braţele altui bărbat.

Citește șiImagini din timpul violului de la Vaslui

Diana Roibu a uitat că a jurat să stea alături de soțul ei la bine și la greu. A dat bir cu fugiţii de când Dorin Cocoș şi fiul vitreg au ajuns la închisoare. O bună perioadă de timp nu s-a ştiut nimic despre ea. Imediat dupa ce sotul ei a fost aruncat dupa gratii, Diana Roibu si-a facut bagajele si s-a mutat in Africa, la o matusa stabilita acolo. Potrivit cancan.ro, prin cercurile inalte ale societatii se discuta faptul ca tanara moldoveanca nu ar mai vrea sa se intoarca la Cocos.

Citește și: Ponta Viteazu’ a căzut de pe Breazu’

Mai mult, in timpul vacantei prelungite in strainatate, ea s-ar fi indragostit de un alt barbat, un potent om de afaceri, pe care l-ar fi prezentat deja parintilor sai, aflati la munca in Rusia, unde lucreaza ca vanzatori. Mai mult, aceleasi surse sustin ca Dorin Cocos este la curent cu escapada sotiei sale, insa, pana acum, el nu a dorit sa vorbeasca nici macar cu apropiatii despre acest subiect.

Citește și: INEDIT FMI a trimis șefă în Grecia o fostă elevă a lui Klaus Iohannis

 

Articole similare:

Top