Divort in familia Patriarhului Daniel!

Interesant!
11.08.2016
Autor: Roxana Popa

Satula de bataile incasate, cea care se considera „fiica nelegitima” a Patriarhului a intentat divort de sotul violent! Stela Ispas, femeia care a pretins ca Patriarhul Daniel este tatal ei, a intentat divort de sotul care o tot batea, relatează wowbiz.

Stela este fiica Floarei Visan Ciobotea, sora Patriarhului Daniel, al carui nume este Dan Ilie Ciobotea. Acum cativa ani, Stela, care are un handicap sever, a sustinut ca, de fapt, este fiica nelegitima a Patriarhului, nascuta in 1978, intr-o perioada in care viitorul conducator al Bisericii Ortodoxe Romane era profesor de teologie.Stela se considera „fiica nelegitima” a PatriarhuluiStela a plecat din casa parinteasca si s-a maritat cu Costel Ispas, un tanar din judetul Arges, cei doi mutandu-se in satul acestuia, Cotesti.

Ei au facut nunta, nasii acestora fiind Paul Lambrino si sotia acestuia, printesa Lia. Stela a nascut o fetita, apoi a urmat o perioada tulbure. Mai intai, s-a judecat cu familia, care dorea sa-i puna un curator, avand in vedere handicapul ei.

„Familia mea m-a dat în judecată, dorind să o pună pe sora cea mică curator pentru mine, pe motiv că aş fi nebună. Din luna a şaptea de sarcină au început să mă tot cheme în judecată pe acest motiv, însă scopul lor este altul. Vor să pună mâna pe averea mea, deoarece Patriarhul mi-a lăsat mie tot ceea ce are. Ştiu că şi casele din Bucureşti sunt, în proporţie de 80%, pe numele meu”, declara Stela in presa argeseana.

Stela si Costel IspasUlterior, au aparut problemele cu sotul ei, care ar fi batut-o crunt. Stela l-a dat in judecata, in 2014, dupa ce a fost internata din cauza loviturilor incasate, dar acesta a convins-o sa-si schimbe declaratiile.

Ea a sustinut ca a alunecat pe gresia din baie si ca sotul nu a atins-o, pierzand astfel procesul. Se pare, insa, ca bataile au continuat, iar nepoata Patriarhului Daniel a ajuns la capatul rabdarii.

Recent, ea a intentat divort de Costel Ispas, procesul urmand sa se desfasoare la Judecatoria Campulung.

Articole similare:

Top