Din cauza unor bomboane, 24 de tineri care participau la un festival de muzică au ajuns la spital

Interesant!
12.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

24 de fani care au asistat la un festival de rap din statul american Ohio, pe al carui afis s-a aflat si rapperul Machine Gun Kelly, au fost spitalizati si au necesitat ingrijiri medicale, dupa ce au mancat bomboane cu marijuana.

Aproximativ 3.000 de persoane erau prezente la Ohio Dreams Venue din orasul Butler, in momentul in care un barbat a inceput sa imparta spectatorilor pachetele cu bomboane colorate, potrivit News.ro, care citeaza contactmusic.com.

Citește și: Florin Busuioc, gafă în direct la ProTV

Acele pachetele erau marcate cu inscriptia ”medicamente prescrise”, potrivit presei locale, fiind, de fapt, bomboane ce contineau o concentratie ridicata de Tetrahidrocanabinol (THC), substanta activa din marijuana.
Autoritatile au dezvaluit ca 24 de persoane au fost spitalizate dupa ce au mancat acele bomboane distribuite gratuit. Pacientii au fost externati dupa ce medicii le-au injectat naloxon, un antidot contra supradozei de droguri.

Citește și: Război total între Marian Godină şi Şerban Huidu: Ce devoalează vedeta TV

”Nu si-au pierdut cunostinta. Se simteau pur si simplu diferit”, a declarat Joe Masi, politist in Richland County, pentru Mansfield News Journal.
Politia a identificat deja suspectul, care este un barbat in varsta de 28 de ani, Matthew L. Gross, originar din Michigan. Acesta a fost arestat si acuzat de trafic de droguri.

Citește și: Prima reacţie a lui Ilie Năstase după anunţul soţiei:Ce spune cel mai cunoscut senator despre divorţ

Articole similare:

Top