Diego Maradona a ajuns, în calitate de actor, la Napoli / VIDEO

Arta si Cultura
18.01.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Legenda fotbalului argentinian Diego Armando Maradona a sosit la Napoli, unde în perioada 1984-1991 a fost idolul de pe stadionul San Paolo, pentru a participa luni seara în calitate de actor de ocazie la spectacolul intitulat „De Trei ori 10” pe scena celebrului teatru San Carlo, informează AFP.

Citește și: VIDEO: Klaus Iohannis a bătut cu pumnul în masă, în ședința de Guvern: NU amnistie și grațiere

Luni, pe scena acestui teatru care este unul din cele mai vechi din Europa, tradițional consacrat operei, „il Pibe de Oro” a interpretat un text alături de actorul italian Alessandro Siani, care l-a scris, și alți artiști.
El a interpretat propria poveste în calitate de Nr.10, între texte recitate, cântece și imagini video cu alți mari foști purtători ai tricoului cu Nr.10 din Italia — Baggio, Totti, Del Piero sau Antognoni.

Citește și: Cristian Tudor Popescu râde de Elena Udrea: Comparaţie ULUITOARE a jurnalistului

Sâmbătă seara, fostul idol al fotbalului argentinian a fost întâmpinat în fața hotelului din Napoli de zeci de fani care îi strigau „Diego, Diego!” sau faimosul „Ho visto Maradona” (l-am văzut pe Maradona). La rândul său, Maradona le-a răspuns admiratorilor prin gesturi de afecțiune.

Citește și: Judecătorii din România, cerere de ULTIMĂ oră către premierul Grindeanu

Articole similare:

Top