Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară

Healthy Living
25.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Mama Flaviei, adolescenta care a snopit în bătaie o altă fată, lovind-o, într-o manieră greu de imaginat și privit, cu pumnii și picioarele, face apel la mila publică pentru fata ei.

Femeia încearcă din răsputeri să-i salveze imaginea fiicei sale, care s-a aliat de bunăvoie, prin toate declarațiile sale, cu imaginea tatălui său, un fost dealer de droguri din Oradea, condamnat pentru trafic de droguri.

Citește și: Dragoș Pătraru a prezentat LISTA cu JURNALIȘTII ACOPERIȚI de la Digi 24 / VIDEO

Tatăl ei o susține în corecția fizică pe care fiica sa i-a aplicat-o fetei respective și se declară dispus să se bată cu oricine are o problemă cu el sau cu ce a făcut fata lui.
Astfel, mama Flaviei dezvăluie, pentru presa locală, că nu este de acord cu socierea infracțiunilor comise de fostul ei soț în trecut cu cazul Flaviei și că fata suferă de o boală gravă, ADHD.

Citește și: Dragoș Pătraru s-a sucit: Ce a anunțat la Digi 24 în chestiunea jurnaliștilor acoperiți din post

Tulburarea hiperkinetică cu deficit de atenție, ADHD este o tulburare psihiatrică, de neuro-dezvoltare, care afectează mai ales copiii și se manifestă prin imposibilitatea acestora de a se concentra asupra unui anumit subiect sau unei anumite acțiuni. Netratată poate avea consecințe negative pe termen lung (psihologice, sociale, economice).

Citește și: Elena Udrea, avertisment dur pentru DNA: Ce i-a transmis Laurei Codruţa Kovesi

„Eu înțeleg că fetița mea a greșit, dar consider că se duce prea departe acest caz și se ajunge în alte direcții. Consider că trecutul fostului meu soț nu are nicio legătură cu acest caz. Este trecutul lui și nu mi se pare corect să se scoată în evidență ce a făcut el în urmă cu 13 ani. Nu este corect ca acest copil să fie asociat cu trecutul tatălui. Este un copil bolnav cu ADHD, acest lucru îl pot dovedi cu acte medicale. Având boala respectivă, are un comportament mai aparte, ea ripostează, dar nu este o scuză. Vorbim de un copil cu ADHD, lumea care știe ce înseamnă acest lucru poate să înțeleagă mai bine, dar repet, asta nu este o scuză. Fata are psiholog, are psihiatru, a fost internată de nenumărate ori, nu este o boală ușoară. Flavia este conștientă de acest lucru și facem tot ce se poate pentru a trece peste această boală”, spune mama fetei bătăușe.

Citește și: LISTA persoanelor care au accesat arhiva SIPA, publicată de Ministerul Justiției

sursa: observator.tv

Articole similare:

Top