Despre fermentare – Partea 1

Green
14.11.2017
Autor: Revista Blogurilor

Dr. John Switzer subliniaza cu fiecare prilej importanta alimentelor fermentate, pentru toti oamenii in general, dar pentru bolnavi in special. Ideea centrala (pe care o regasim la cei mai multi medici/terapeuti naturalisti) este incredibil de simpla: Un om cu un aparat digestiv sanatos, este un om sanatos! Un om bolnav, indiferent de ce boala sufera (!!!), are intotdeauna un sistem digestiv care functioneaza incorect. Deci primul pas spre vindecare il reprezinta aducerea sistemului digestiv la parametri normali. Iar acest lucru se obtine  in primul rand prin corectarea alimentatiei.Alime… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

revistablogurilor.ro respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de confidențialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie, însă nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services