DESPĂRȚIRE-ȘOC între vedete: Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

Analisti / Jurnalisti Politici
11.04.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Janet Jackson s-a despărțit de cel de-al treilea soț, la doar câteva luni după ce a dat naștere primului ei copil, relatează luni The Telegraph.

Jackson, 50 de ani, s-a căsătorit cu miliardarul qatarez Wissam al-Mana în 2012 și și-au anunțat nunta la un an după eveniment. După o îndelungă deliberare cu privire la cât de fastuoasă să fie ceremonia, Jackson a acceptat sugestia lui Al-Mana pentru o ceremonie simplă, desfășurată într-un cadru privat, au declarat surse pentru site-ul dedicat celebrităților, TMZ.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Traian Băsescu cere ARESTAREA lui Kovesi, a lui Coldea şi a lui Maior

Cuplul s-a mutat la Londra, unde a dus o viață discretă și liniștită.

Janet, una dintre cele mai de succes artiste din lume, și-a redus dramatic activitatea muzicală, existând zvonuri că s-a convertit la Islam.

Potrivit TMZ, la dorința lui Al-Mana, Janet a adoptat un stil vestimentar mult mai cuminte în timpul turneului din 2014 — purtând ținute care îi acopereau tot corpul, în loc de vestimentația îndrăzneață pentru care era cunoscută — schimbare care s-a resimțit și în videoclipurile artistei.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea: iubitul ei, CONDAMNAT la închisoare

„A înnebunit-o și a simțit că își pierde baza de fani”, a povestit o sursă citată de ziarul britanic.

Janet a crezut că sarcina îi va ajuta să își repare relația, însă situația a continuat să se deterioreze, a informat TMZ.

Nici Jackson, nici Al-Mana nu au comentat dezvăluirile din presă, însă revista People a confirmat despărțirea celor doi.

Citește și: Traian Băsescu RUPE TĂCEREA. Cum a aflat despre întâlnirea SOV-Geoană din 2009

Jackson era la al treilea mariaj, după căsătoria cu interpretul James DeBarge, timp de un an, în anii ’80, și cea cu René Elizondo Jr. între 1991 și 2000.

Citește și: LEGEA salarizării unitare/ DOCUMENT + ANEXE

Articole similare:

Top