DEPRAVARE totală! Doi tineri fac sex, în văzul tuturor, la Electric Castel: Femeia a leșinat și a venit SMURD-ul / VIDEO

HOT
19.07.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Dragostea nu are limite la festivalul Electric Castle de la Bonțida. Cel puțin asta au arătat doi tineri, care s-au iubit cu patos chiar în mijlocul mulțimii adunate la scena de la Booha Mansion, fără să le pese că-i vede lumea.

Aproape leșinată de beție, blonda a renunțat la maieul și sutienul care-i acoperea sânii și s-a dezvelit în fața iubitului ei, dar și a altor sute de tineri care treceau prin zonă și savurau amuzați scena de amor. Rămasă doar în pantalonii scurți și cizmele de cauciuc acoperite din plin cu noroi, tânăra își săruta înflăcărată iubitul.

Citește și: DETALII inedite din cadrul puciului din Turcia. Telefonul care l-a salvat pe Erdogan

Fără să-i intereseze că au audiență numeroasă, cei doi iubăreți și-au continuat scena de dragoste pătimașă, până la momentul în care focoasa blondă a leșinat.

Beat și el, tânărul amorez a încercat să-și ajute partenera să se ridice, dar până la urmă a fost nevoie de intervenția paramedicilor de la SMURD și a altor tineri pentru ca domnișoara să se ridice cât de cât pe propriile picioare. Aceasta a fost transportată pe brațe din zonă, până la ambulanță, pentru a primi ajutor medical să-și revină, scrie somesanul.ro.

Citește și: Antena 1 dă lovitura: O vedetă controversată va face parte din juriul X Factor

VEZI VIDEO AICI

Articole similare:

Top