Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii

Dive
01.06.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Denisa Manelista, de o vreme bună, are probleme serioase de sănătate. Toţi apropiaţi săi se roagă pentru ea. Vedeta a ajuns astăzi acasă, după o intervenţie.

Colegii, apropiaţii, prietenii şi familia Denisei Răducu se roagă pentru ca artista să îşi revină. Acesta a mers de urgenţă astăzi la un spital din Bucureşti pentru ca medicii să îi scoată lichidul din zona afectată.

Citește și: Lovitură DEFINITIVĂ pentru Gigi Becali: Armata JUBILEAZĂ

După această intervenţie, Denisa Manelista s-a întors acasă, acolo unde s-a refugiat în ultimul timp.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, de luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Citește și: Vești PROASTE pentru fumători: Cu cât se vor scumpi țigările începând de astăzi

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Citește și: Dragoș Pătraru a dat LOVITURA la Digi 24: bate Antena 3 și România TV

sursa: spynews.ro.

Articole similare:

Top