Piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şi sos de rodii sunt doar câteva dintre delicatesele cu care invitaţii de la nunta Deliei Matache cu Razvan Munteanu se vor delecta la aperitiv, scrie Cancan.
Restul felurilor de mâncare se vor servi în două saloane special amenajate. În unul invitaţii vor putea mânca preparate din bucătăria burgheză, iar în altul se vor servi preparate olteneşti. De asemenea, afară vor fi amenajate mai multe grătare pe care se vor învârti de zor fazani şi căprioare, purceluşi de lapte şi berbecuţi.
Evident, din meniu nu vor lipsi sărmăluţele şi peştele, iar friptura tradiţională a fost înlocuit cu una specială de vită argentiniană.
Tortul miresei va fi unul uriaş, din fructe şi ciocolată.


