De ce sunt pariurile live atât de populare în România

Entertainment
13.11.2023
Autor: Alexandru Toma
pariuri live live betting

Pariurile live sunt acele pariuri plasate în timpul desfășurării evenimentelor sportive. Orice bilet înregistrat după „primul fluier” este considerat live, fie că este secunda unu a jocului, fie că este ultimul minut al timpului adițional.

Dacă vrei să simți adrenalină la cote maxime, îți recomandăm live-urile, pe site-uri care nu percep comision retragere pariuri. Majoritatea jucătorilor români le preferă, deoarece implică mai multe avantaje decât biletele pre-meci. Cele mai importante plusuri: posibilitatea de a vedea cum se desfășoară jocul, viteza cu care poate fi rulat bugetul și apariția unor situații care pot fi speculate.

Declarațiile antrenorilor nu pot păcăli

A juca live înseamnă a paria în cunoștință de cauză. Nu te obligă nimeni să pui bilet din primele minute ale meciului. Din contră, este indicat să aștepți până când îți dai seama exact cum este jocul și, mai ales, cum se va dezvolta în minutele următoare.

În primul rând, ai ocazia să vezi exact ce formulă de echipă folosesc cei doi antrenori, nu te bazezi pe supoziții, ca în cazul biletelor plasate înaintea fluierului de start. S-a întâmplat de multe ori ca jucători cheie să se accidenteze chiar la încălzire. Astfel, chiar dacă erau anunțați titulari în echipa probabilă, ei nu apucă să evolueze în partida respectivă, iar calculele unui parior care mizează premeci sunt date peste cap.

O situație specială este în competiții precum cupele naționale, pe care unele echipe nu pun mare preț. Este posibil ca antrenorii să declare că își doresc victoria și că vor folosi cei mai buni jucători, dar, la ora meciului, să își odihnească piesele de bază. Tertipul nu afectează un pariu live, nu poți fi păcălit de asemenea declarații.

pariuri live live betting

pariuri live live betting

Apar cote mari când nu te aștepți

Un alt avantaj major al pariurilor pe evenimente în desfășurare este acela că poți profita de situații care nu sunt la îndemâna pariorilor premeci.

De pildă, o favorită care are cotă foarte mică pentru victorie înaintea meciului primește gol de la adversara cu statut de outsider. Astfel, cota pentru victoria echipei mai puternice crește automat. Dacă consideri că mai este timp pentru ca rezultatul să fie răsturnat, atunci mizezi pe acest lucru și beneficiezi de cota mărită.

Foarte populare sunt pariurile live pe număr de cornere, tocmai datorită faptului că valorile cotelor sunt avantajoase pentru jucători. Într-o partidă în care se trimit multe centrări sunt șanse mari să se înregistreze multe lovituri de colț. Dacă mizezi în minutul 85 că vor fi minim alte două cornere până la final, este foarte posibil să ai succes.

Am enumerat numai trei dintre motivele pentru care românii preferă live-urile. Argumentele nu se opresc aici, fiind vizibile prin simpla accesare a unei platforme „In-Play”, care, în cazul operatorilor de top, include și un serviciu de streaming video prin care sunt transmise zeci de mii de evenimente sportive an de an.

pariuri

De asemenea, dacă joci pe evenimente aflate în desfășurare, vezi ce intenții au cele două formații. Nu sunt puține cazurile în care o echipă cunoscută pentru spiritul ofensiv a optat pentru o strategie precaută și a stricat bilete de tipul „peste 2.5 goluri”.

Banii nu sunt blocați timp de 90 de minute

Pariurile live sunt cât se poate de dinamice. Cu alte cuvinte, un pariu se poate decide în câteva secunde și poți plasa imediat altul, cu fondurile rezultate. Foarte populare sunt biletele plasate pe interval de timp (pe goluri marcate, lovituri de colț, cartonașe etc.). Unele agenții oferă intervale de 15 minute (0-14:59, 15:00-29:59, 30-45, 45-59:59, 60-74:59, 75-90), iar altele chiar de 10 minute (0-9:59, 10-19:59, 20-29:59 etc).

Nu este obligatoriu să pui bilete pe ce se va întâmpla într-un anumit interval. Se poate, de exemplu, să mizezi pe selecția „peste 0.5 goluri” în prima repriză, într-o partidă în care te aștepți să fie multe reușite. Dacă se deschide scorul în minutul 23, poți miza pe selecția „peste 1.5 goluri” până la pauză. Și tot așa.

Se pot pune și zeci de pariuri în 90 de minute, ceea ce înseamnă că bugetul este rulat mult mai repede decât prin bilete premeci, pentru că nu ai banii blocați până la fluierul final…. citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top