De ce GEM femeile când fac SEX? Nu are legătură cu plăcerea

HOT
10.12.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Aparent, ”vocalizele” femeilor pe durata partidelor de amor nu sunt un semn al plăcerii la nivele foarte mari.

Conform The Mirror, de cele mai multe ori gemetele sunt asociate cu datul ochilor peste cap și cu momentele cele mai înălțătoare. ”Nu există prea multă documentație în această zonă, dar suntem bombardați cu imagini în media care ne spun că gemetele sunt asociate cu orgasmul”, a mărturisit un cercetător de la Indiana University pentru CNN.

Citește și: Valentina Pelinel a cedat: A anunţat cine e tatăl copilului, dar şi ce urmează să facă

Ei bine, partea ”zgomotoasă” a sexului a fost studiată recent printr-un simplu chestionar care a inclus 71 de femei active sexual cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani.
Ele au răspuns la întrebări despre sunetele pe care le scot în timpul partidelor sexuale cu partenerii, iar rezultatul nu a fost cel la care te aștepți.

Citește și: Andreea Marin îl DISTRUGE pe Tuncay Ozturk: Mesajul dur al Zânei pentru soțul cu care e în divorț

Un procent de 66% a mărturisit că geamătul nu e o indicație a plăcerii, ci un impuls pentru partener să ducă lucrurile la bun sfârșit. 87% dintre ele au explicat că o fac pentru a ridica încrederea de sine a partenerului.
De asemenea, participantele au mărturisit și că mai fac asta pentru a diminua plictiseala, oboseala sau durerile și disconfortul.

Citește și: Cristi Borcea e TERMINAT! Gigi Becali îi plânge de milă: Anunțul făcut de medici

Articole similare:

Top