De ce aleg utilizatorii Capitals Vision

Business
07.07.2023
Autor: Alexandru Toma
Capital Vision

Capitals Vision este apreciat de utilizatori pentru multe dintre avantajele sale. Astfel, un lucru lăudat în review-uri este faptul că această platformă nu dă recotaţii. Faptul că alte platforme dau recotaţii reprezintă unul din motivele mari pentru care se pierd bani în tranzacţii. Dar Capitals Vision au un motor foarte bun de executare, fiind unul dintre punctele forte la această platformă care procesează 78.000 de cotaţii/minut.

Astfel, pe viteza de executare, Capitals Vision nu prea are egal, de vreme ce o tranzacție e executată în 0,02 sec.

Un alt avantaj este acela că utilizatorii din Europa pot face retrageri și alimentări ale contului care se realizează în aceeași zi, iar faptul că orice ordin este procesat în aceeași zi lucrătoare, iar retragerile sunt rapide de la 4 la maxim 72h în funcție de bancă reprezintă un atu foarte important al utilizării platformei.

De asemenea, cei care tranzacționează pe Capitals Vision pot să şi socializeze pe tema asta şi să se consulte cu ceilalţi pe aceste teme. Așa ajungi să înveţi cel mai bine, pentru că realitatea nu e ca în cărți.

Astfel, Capitals Vision are o secțiune specială unde poți să intri în contact cu alții de pe platforma unde poţi să îţi faci o listă de prieteni exact ca pe Facebook, iar cu prietenii din listă poţi să dezbaţi ce vrei şi să le pui întrebări.

În plus, se pot distribui şi analize tehnice şi se poate comenta direct pe seama lor, acestea fiind marcate la piaţă în timp real, deci se poate urmări exact ce se întâmplă cu cotaţiile.

Interesant este şi că există posibilitatea să faci analize tehnice direct pe platformă, unde poți să calculezi cam orice indicatori vrei, cu peste 100 de indicatori, iar interfața e uşor de gestionat. Acolo poți activa indicatori de spread, volatilitate şi variație pentru orice produs, pentru a avea o imagine de ansamblu.

Un alt capitol forte este copierea tranzacțiilor, care este utilă mai ales dacă eşti la început sau nu ai foarte mult timp la dispoziție ca să urmărești evoluțiile din piață. Pentru a lua singur decizii e nevoie de dedicare, trebuie să ştii să utilizezi bine graficele şi instrumentele de analiză, dar, pentru cei care nu au timp, aceştia pot folosi copierea tranzacțiilor cu rezultate bune. Relațiile de copiere sunt decise de fiecare, în funcție de strategie şi de riscurile pe care persoana este dispusă să şi le asume.

Copierea tranzacțiilor e posibilă după ce utilizatorii s-au împrietenit pe platformă, deci nu copiezi pe oricine, ci persoanele în care ai încredere şi care au demonstrat că ştiu meserie.

Funcția de copiere e foarte utilă şi practică daca copiezi tranzacțiile realizate de traderi cu experiență, ceea ce înseamnă că poți să faci profit şi dacă ești la început. Şi fiecare îşi stabilește relațiile de copiere din modulul CopyBook în funcție de preferențe.

Pe de altă parte, în modulul Social de pe Capitals Vision oricine îşi setează tot ce ţine de interacțiunea cu ceilalți useri. Aici îţi poți face o pagina personală, poți edita detaliile pe care le văd ceilalți utilizatori (inclusiv istoricul contului) şi poți să trimiţi cereri de prietenie către alți useri, iar istoricul e vizibil doar daca alegi acest lucru.

După ce te-ai împrietenit cu cineva, ai si posibilitatea să postezi analize tehnice vizibile pentru grupul de prieteni. Pentru asta ai un modul separat, numit TradeBook. E interesant că, după ce distribui o analiză, aceasta o să fie marcata la piață în timp real, deci ceilalți useri pot să vadă performanţa traderului care a făcut postarea.

CAPITALS Vision este un brand deținut de Mordora Limited Group of Companies. Mordora Ltd. Este o Companie de Business Internatională inregistrată în Hong Kong cu numărul de înregistrare 2873149, cont pe London Stock Exchange în LEI 213800HELGQ96DXAWK13. CAPITALS Vision este un brand operat de CVS Corp. Ltd., Provider de Servicii, St. Lucia 202300136.

Platforma este conectată cu bănci de top la nivel internațional: HSBC, JP Morgan, Goldman Sachs, UBS, Barclays, Commerzbank, City Bank. Totodată, este conectată cu burse de renume internațional: NYSE, NASDAQ, ICE Intercontinental Exchange, Chicago Mercantile Exchange, EUREX și are cont în LEI atât pe London Stock Exchange, cât și la Bloomberg L.P., SUA.

Spread-urile de la Capitals Vision sunt mici şi pornesc de la 1,8 pips. Platforma e foarte performantă şi rapidă, interfaţa e foarte intuitivă astfel că înveţi aproape imediat să folosești platforma, iar platforma e conectată cu cele mai mari bănci şi burse din lume, ca HSBC, JP Morgan sau Goldman Sachs, si burse foarte mari ca NYSE, NASDAQ sau Chicago Mercantile Exchange, iar fondurile clienților sunt administrate separat de cele ale companiei.

De remarcat că platforma oferă şi bonusuri, inclusiv la început, unde oferă welcome bonus. Apoi există GO Real Bonus, SWITCH Bonus etc., precum şi bonus dacă inviți  prieteni pe platformă.

Capitals Vision au circa 200 de Contracte Comerciale Derivate, cu diverse active suport, ca acțiuni, perechi valutare, indici sau mărfuri. Există peste 100 de variante pe partea de acțiuni şi mai mult de 50 de variante daca cineva este interesat de perechile valutare, iar la mărfuri sunt cel puțin 10 posibilități.

Desigur că au şi contracte cu suport pentru criptomonede, unde, ca variante există oricare din cele mai tranzacționate 12 criptomonede.

De asemenea, au servicii de asistenţă clienţi în limba engleză, la care se răspunde indiferent de ora la care suni.

Suma minima necesara pentru a deschide un cont aici e 200 de euro. Ca volum minim de tranzacționare, ai posibilitatea să tranzacționezi microloturi (0,01 loturi), adică ai acces la tranzacții fără sa faci o investiție foarte mare, plus că poți să profiți de efectul de levier. Daca ai un capital limitat, poți totuși să deschizi poziții cu o valoare mult mai mare, nu îți trebuie decât o mică parte din suma necesara tranzacției.

Levierul e de până la 1:500, adică pentru un contract de 100.000 de euro, ai nevoie de capital propriu minim 200 de euro, şi nu trebuie uitat că timpul de execuție e de 0,02 milisecunde la 2.000 de useri activi și au o capacitatea de procesare medie de 78.000 de cotații pe minut. Levierul este un instrument controlabil pe platformă, ceea ce îi dă utilizatorului libertate deplină de acțiune…. citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top