Dan Șova face nuntă mare la Palat: Și-a luat nevastă deputat

Interesant!
17.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Îşi trăiesc povestea de dragoste departe de ochii lumii şi numai apropiaţii lor au ştiut că Dan Şova şi Cătălina Ştefănescu sunt mai mult decât colegi de partid. În ciuda problemelor cu legea pe care le are senatorul, Dan şi Cătălina vor deveni, în toamnă, soţ şi soţie.

Citește și: Lovitură pentru Valeriu Zgonea: A fost trimis în judecată

Într-o perioadă când problemele cu legea pe care le are senatorul Dan Şova ocupă spaţii importante în jurnalele de ştiri, iată că parlamentarul găseşte timp să se ocupe şi de latura sentimentală. Ba, mai mult, la 42 de ani a decis să renunţe la burlăcie. Cea care l-a determinat să facă pasul spre altar este Cătălina Ştefănescu, o olteancă simpatică de 27 de ani. Şi deputat în Parlamentul României.

Cătălina Ştefănescu este o fată cu un aspect greu de confundat, când o vezi pe holurile Parlamentului. Îmbrăcată de cele mai multe ori într-un taior negru care contrastează cu figura ei copilăroasă, elegantă din vârful părului atent împletit până la pantofii din piele mată, cu toc înalt, Cătălina nu doreşte ca lumea să întoarcă capul după ea. Stă la cutie, atât prin ţinută, cât şi prin comportament. Se fereşte de presă şi evită să se afişeze în compania unor politicieni celebri. Cu o excepţie: Dan Şova.

Citește și: BOMBĂ în presă: O televiziune a fost ÎNCHISĂ

Mult mai cunoscutul politician a reuşit să cucerească inima oltencei, iar primul pas, logodna, a venit firesc în iarnă. Ineditul cuplu a trecut şi prin momente dificile. Primul a fost în ocotmbrie 2014, când Cătălina a avut un accident grav de maşină. Şova i-a fost alături în clipele grele care au urmat şi a sprijinit-o moral atât în perioada de spitalizare, cât şi în cea de recuperare. La rândul ei, Cătălina i-a fost alături lui Dan Şova în timpul celor două cereri de ridicare a imunităţii dezbătute în Parlamentul României.

Citește și: REVOLTĂTOR De ce nu vrea Biserica să-l facă sfânt pe Arsenie Boca

În toamnă, cei doi urmează să facă pasul cel mare şi să devină soţ şi soţie. Ei vor stabili o premieră: primul cuplu de parlamentari care se căsătoresc în timpul mandatului. Chiar dacă Şova mai trebuie să-şi rezolve problemele pe care le are cu legea, Cătălina este convinsă că iubitul ei este nevinovat şi îl va aştepta indiferent ce decizie vor lua judecătorii în acest dosar.

Citește și: De pe podiumul de modă, în elicopter spre mare: Drumul unei tinere ajunsă șefă de cabinet la minister
Sursa click.ro

Articole similare:

Top