Cum am făcut io plăcintă de dovleac și mai bine croșetam. Primul articol anticulinar, antitalent, antidovleac.

Interesant!
11.10.2016
Autor: Revista Blogurilor

Dacă m-aș mărita mâine, n-aș sta stresată că nu leg două ouă într-o omletă și îmi face cadou discret un curs de dezvoltare personală la cratiță. Fac și ciorbe, fac și tocănițe, fac și plăcinte, fac cam tot ce e femeiește posibil după rețetă sau din cap, dar din cap sunt mâncăruri exersate încă din adolescență.

Nu, articolul ăsta nu are un mesaj subliminal cu iz de matrimoniale, dacă o fi ceva, voi fi mai directă. Revenind, mănâncă lumea mâncarea mea, nu s-a plâns nimeni, se termină repede. Orgoliul meu de bucătăreasă pricepută era neatins. Până d… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top