Cum a ajuns NATO să fie implicată în operația lui Victor Ponta: Doctorul turc este legătura

Interesant!
22.06.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Profesorul Mahir Mahiroğullari, medicul principal care l-a operat pe premierul Victor Ponta, are 46 de ani, lucrează de doi ani la Spitalul universitar Medipol din Istanbul, iar anterior a lucrat inclusiv în cadrul misiunii NATO din Kosovo, potrivit CV-ului publicat pe site-ul unităţii medicale.

Profesorul doctor Mahir Mahiroğullari, specializat în ortopedie şi traumatologie, lucrează la Spitalul universitar Medipol din Istanbul din anul 2013.
Mahir Mahiroğullari s-a născut în oraşul turc Sivas în anul 1969 şi a absolvit în anul 1992 Facultatea de Medicină a Academiei medicale militare Gulhane din Ankara. În perioada 1995-1999, medicul Mahiroğullari a urmat un curs de specializare în ortopedie la Centrul medical Gata Hayardapasa din Istanbul. În intervalul 2005-2006, medicul turc a efectuat un stagiu de pregătire la Departamentul de chirurgie ortopedică al Universităţii Wakeforest din statul american Carolina de Nord.
Înainte de a lucra la Spitalul Medipol din Istanbul, Mahiroğullari a activat, în perioada 2012-2013, în Spitalul Nisa din Istanbul, în Centrul medical Gata Hayardapasa (2010-2012) şi în Spitalul militar Sakirkamiş din Kars (2009-2010). În intervalul februarie-august 2000, medicul turc a fost detaşat în oraşul kosovar Prizren, la un spital al Misiunii NATO în Kosovo (KFOR).
Profesorul doctor Mahir Mahiroğullari face parte din Asociaţia turcă pentru ortopedie şi traumatologie, precum şi din Asociaţia europeană pentru traumatologia rănilor la genunchi provocate de accidente sportive, scrie mediafax.ro

Articole similare:

Top