Cristian Boureanu spune cum s-a bătut la mare cu ospătarii

Interesant!
03.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Cristian Boureanu s-a dus la mare, dar și-a luat o mare bătaie! Fostul lider al PDL sustine ca a avut o altercatie, insa totul a ramas la nivel verbal, cu „baiatul care duce gunoiul”, pe care l-ar fi reclamat, civilizat, conducerii clubului.

Citește și: Cristian Boureanu, implicat într-un scandal de pomină la mare

„Nu a dat nimeni in mine, nu a fost nici un ospatar, a fost o problema cu un baiat care cara gunoiul si care nici macar nu lucreaza acolo. Eu nu eram atunci la masa, iar el s-a luat de fetele care ma insoteau. Pur si simplu, n-am reactionat in nici un fel, am mers la proprietari. L-am vazut, l-am identificat, am pus mana si am spus ca… „asta este”. Am intrat apoi in zona de bucatarie si, intr-adevar, acolo a vrut sa fuga. Nu s-a atins nimeni de mine, nu a pus nimeni mana pe mine. Sunt prieteni cu toti trei proprietarii, cei care erau acolo ” a declarat Boureanu

Citește și: Soția lui Rareș Bogdan ȘOCHEAZĂ din nou! Iată cum a intrat în biserică: Se vede TOT / FOTO

Boureanu a precizat ca nu au fost luate nici un fel de masuri impotriva celui pe care l-a reclamat. „E un analfabet, nu stie sa scrie, nu stie sa citeasca si nu prea avea ce cauta in zona publica. Cand erau acolo sapte fete si doi baieti…. pur si simplu a si injurat si s-a facut ca da in ele” a explicat Boureanu.

Citește și: Elena Udrea a recidivat: Cu ce a fost prinsă fosta șefă a PMP

Sursa: cancan.ro

Articole similare:

Top