Concurentul de la MasterChef, Gabi Godeanu, recunoaște că a făcut o mare greșeală

Revista Blogurilor
05.06.2012
Autor: dan

Când ai intrat în acest concurs ți-ai imaginat că o să ajungi atât de departe în concurs? Ce ți s-a părut cel mai greu, până acum, în concurs?

 

Când am intrat în acest concurs nu mă gândeam că pot să ajung atât de departe. Este incredibil, mai ales că au fost cel puțin 2000 de aspiranți la titlul de MasterChef. Cel mai greu în concurs mi s-a părut desertul lui Tudor Constantinescu, mollet de chocolat, necesita o tehnică greu de imaginat.

 

Care a fost cel mai sofisticat fel de mâncare pe care l-ai gătit la MasterChef? Dar cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o la MasterChef?

 

Cel mai sofisticat a fost desertul de care vorbeam mai devreme. Iar cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în concurs cred că este faptul că uneori nu am putut să-mi controlez emoțiile și am reușit să fac și gafe.

 
Ce te-ai gândit să faci după terminarea acestui show? 

 

După terminarea acestui show îmi doresc să mă concentrez pe o afacere cu o rotiserie, care să pregătească cele mai curate și mai proaspete produse din pui, rață, curcan, miel, prepeliță, toate produsele fiind hallal (sfințite).

Articole similare:

Top