CIORBĂ RĂDĂUȚEANĂ și CHIROȘTI – rețete savuroase din BUCOVINA

Food and More
27.10.2020
Autor: Revista Blogurilor

Rețete vechi românești reinventate

Povești gastronomice inedite găsiți în cartea Povești de dragoste și război în Bucovina „Grădina Imperiilor” din colecția Istorii Secrete de la Editura Integral.
Detalii aici: https://bucatarici.ro/chirosti-placinte-care-in-bucovina-bat-poalele-n-brau/

Ciorba rădăuțeană este „zămuca” fără de care nicio masă nu poate începe aici. Pentru 4 rații de ciorbă rădăuţeană proporțiile sunt:
1 piept pui, 1 morcov, 1 ceapă, 1 rădăcină pătrunjel, 1 ţelină mică, 100 gr smântână, 2 gălbenuşuri, 3 căţei de usturoi… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top