Ciorbă de cartofi cu tarhon

Food and More
09.11.2017
Autor: Revista Blogurilor

Prin zona aceasta în care Bistrița se întâlnește cu Siretul, tarhonul este un fel de rara avis. Lumea din zonă nu prea pune tarhon în mâncare, așa că nefiind cerere, și oferta este destul de sărăcăcioasă. Mai găsesc uneori vara, prin piață, câte unul, poate vreo doi precupeți care au sporadic în ofertă mănunchiuri din acest minunat condiment, folosit intens în mâncărurile pregătite în interiorul arcului carpatic. Cum vă spuneam cu ceva timp în urmă, am testat la Gheorgheni o supă de cartofi cu tarhon absolut fantastică. O variantă proprie de preparare găsiț… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

revistablogurilor.ro respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de confidențialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie, însă nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services