Ciocolată fără zahăr by Stevielle
Îmi doresc de foarte mult timp să vă povestesc despre bănuții de ciocolată fără zahăr de la Stevielle, dar timpul nu e cel mai bun prieten al meu anul acesta și ajung deseori să scriu cu foarte mare întârziere despre produse care îmi fac viața mai dulce și frumoasă.
Unul din acele produse este ciocolata fără zahăr de la Stevielle. De când au apărut pe piață, bănuții de ciocolată sunt desertul meu preferat (asta nu înseamnă că și singurul… ce bine ar fi dacă nu aș fi așa pofticioasă :)
Ca un produs fără zahăr să fie declarat câștigător în viziunea mea, trebuie să treacă testul familiei. Sunt singura din casă care servește produse “de dietă”, iar un produs bun va fi declarat câștigător dacă ceilalți membri ai familiei nu se prind că este fără zahăr. Iar în cazul de față nu s-au prins. Îi savurează cu plăcere chiar și sora mea, cel mai exigent tester din echipă.
Există și o variantă de bănuți de ciocolată neagră, dar care au mai mult succes la mama.
Va las mai jos și lista de ingrediente, în cazul în care aveți diferite restricții alimentare. Ca îndulcitori sunt folosiți maltitolul (în procent de 9%, ceea ce este relativ puțin față de restul ciocolatelor fără zahăr, care au în componență 40-50% maltitol) și extractul de Stevia.
Să vorbim și de preț. Pe site-ul oficial sunt 25 de lei, dar la Tei îi găsiți cu 16 lei. Eu de la Tei îi iau, îmi este mai ușor să merg acolo, nu plătesc nici taxe de transport, oricum iau și este oarecum în drum spre casă.
Dacă îi încercați, aștept impresii.
Sursa: AICI
Vezi sursa