CIA a declasificat o serie de documente care zguduie omenirea / DOCUMENTE + FOTO

Interesant!
29.01.2016
Autor: Cristi Teodorescu

CIA a publicat fotografii si documente pana acum clasificate care par sa infatiseze OZN-uri inregistrate pe cerul mai multor tari.

Stephen Bassett, directorul executiv al Paradigm Research Group, care militeaza pentru a convinge guvernul american sa „recunoasca” faptul ca extraterestrii sunt adevarati, crede ca dezvaluirea documentelor este un exercitiu de spalare a imaginii realizat de CIA pentru a pregati publicul pentru anuntul existentei extraterestrilor.

Citește și: SEX Ce se mai discută în ședința Consiliului General al Primăriei București: Propuneri de partide de sex pentru mai multe femei / VIDEO

 Documentele au fost selectate din dosare ale anilor ’50. Unul dintre ele, inregistrat in 1952, vorbeste despre 100 de obiecte zburatoare neidentificate si recomanda „continuarea anchetei” legata de acestea.
„Am decis sa scoatem la lumina cateva documente pe care atat scepticii cat si cei care cred in OZN-uri le vor gasi interesante. Mai jos veti gasi cinci documente pe care credem ca personajul Fox Mulder din Dosarele X ar vrea sa le foloseasca pentru a incerca sa-i covinga pe altii de existenta activitatii extraterestre.

De asemenea am scos cinci documente despre care credem ca partenerul sau sceptic, agentul Dana Scully, le-ar putea folosi pentru a dovedi ca este o explicatie stiintifica pentru semnalarile OZN-urilor”, noteaza CIA pe site-ul sau.

Citește și: Iată ce LOCURI SECRETE a decis Google să ȘTEARGĂ de pe Google Earth
Cele 10 dosare facute publice nu contin insa informatii despre rapiri comise de extrateresti sau de prabusirea unor nave spatiale. Momentul ales pentru publicarea informatiilor nu este insa intamplator, coincide cu lansarea unor episoade noi din serialul ”Dosarele X”.

Citește și: DNA anunță deschiderea primului mega-dosar al anului. Cade ultima redută a UNPR

image (1) image (2) image (3) image (4) image (5) image (6) image

Articole similare:

Top