China le interzice femeilor să se filmeze când mănâncă banane: Care e motivul / VIDEO

Healthy Living
09.05.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Autoritatile chineze au introdus un nou set de reguli in ceea ce priveste materialele video postate pe internet. Utilizatorii retelelor sociale nu mai au voie sa se filmeze in timp ce mananca o banana in mod lasciv.

Site-urile trebuie sa fie de acum vigilente si sa indeparteze orice material neconform. In aprilie, Ministerul Culturii chinez a anuntat ca investigheaza mai multe platforme online banuite ca ar avea materiale imorale care „dauneaza societatii”.

Citește și: Dezvăluiri bombă ale Antenei 3: Interceptările DNA nu sunt ‘autentice’

In ciuda acestor interdictii, popularitatea acestui gen de site-uri este in crestere. Trei sferturi dintre utilizatori sunt barbati si 26% au sub 18 ani, conform celor de la Mirror.
Internautii au fost nauciti de aceasta veste si multi sustin ca monitorizarea continutului site-urilor va fi foarte greu de realizat. Unii spun ca legea ce interzice mancatul bananelor in materialele video este o prostie si ca fetele care se filmeaza astfel vor alege castravetii sau alte obiecte cu o forma asemanatoare.

Citește și: Surpriză colosală: Ce firmă din România are cea mai mare datorie la Fisc

China are una dintre cele mai restrictive politici in ceea ce priveste internetul, sub presedintele Xi Jinping. Site-urile sunt sterse daca sunt considerate critice la adresa guvernului, iar presa internationala este restrictionata.

Citește și: Isterie la Moscova: Mişcarea armată de ultimă oră a lui Vladimir Putin

Articole similare:

Top