Chiftelute de dovlecei cu branza

Food and More
23.06.2018
Autor: Revista Blogurilor

Vara de vara, prietenele mele fac chiftelutele astea, eu nu si nu. Ei bine, le-am facut, am gasit dovlecei ieftini, afara e in sfarsit respirabil, restul ingredientelor le aveam prin casa. Berea am luat-o asa, de dor.

Mai intai am ras dovleceii si i-am lasat cu sare sa se scurga, i-am stors bine si i-am amestecat cu branza, marar, piper, usturoi si ceapa (deshidratata, de lene) si oua.

Am legat compozitia cu pesmet, sigur ca da, puteti folosi faina.

Pe care le-am prajit. Acum, scris din scurt, suna banal, dar pentru caldurile de Bucuresti sunt mult prea migaloase, dar, cum ziceam, s-a milos… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

revistablogurilor.ro respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de confidențialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie, însă nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services