Cel mai vechi broker pe piaţa din România

Business
04.08.2023
Autor: Alexandru Toma

Cel mai vechi broker pe piaţa din România

XTB este cel mai vechi broker pe piaţa din România, astfel încât notorietatea sa a avut timp să se consolideze. La cursurile Vestor România, clienţii au aflat despre această platformă ca fiind una foarte serioasă şi solidă, ca unul dintre cei mai mari brokeri la nivel global, cu sucursale în 10 țări, cu două platforme performante de tranzacționare, platforma premiată xStation 5 și platforma tradiţională MT4.

Cursantul Vestor care a aplicat pe această platformă a putut verifica faptul că XTB oferă asistență clienți 24 de ore pe zi de duminică noapte până vineri noapte, iar interfaţa este prietenoasă şi uşor de folosit, ceea ce reprezintă un atu.

După cum a învăţat din modulele educaţionale Vestor, cursantul a putut folosi analiza tehnică avansată pusă la dispoziţie de XTB unde a avut acces la peste 30 de indicatori, incluzând Fibonacci, Medii Mobile, RSI, toate predate în cadrul cursurilor Vestor, unde a făcut şi exerciţii de stăpânire a acestor instrumente de calcul.

De asemenea, XTB i-a oferit cursantului filtre și analize de piață pentru tranzacții de succes – Equity Scanner, Market Sentiment, Top Movers, Heatmap şi altele, cu care era familiarizat din timpul cursurilor Vestor, astfel încât a putut pune în practică toate cunoştinţele dobândite.

Cursantul Vestor a fost interesat şi de o opţiune pe care o are XTB, cea a unui feed audio live, direct în platformă, pentru știri și analize de piață în timp real, intitulat Trader’s Talk. Încă de la cursurile Vestor s-a pus accentul pe culegerea informaţiilor din piaţă, din presă şi din diferite surse specializate, informaţii care să îl ajute pe cursant să ia decizii avizate şi inteligente atunci când investeşte. Iar această practică, deprinsă la cursurile Vestor, s-a dovedit extrem de utilă pentru a plasa ordine pe platformă care să se demonstreze profitabile, urmărind ştirile şi analizele despre evoluţiile pieţei.

Pentru că ceea ce a reţinut cursanul din modulele educaţionale Vestor este că informaţia stă la baza succesului, iar informaţia incorectă poate duce la eşec. Iar la Vestor nu a învăţat doar de unde să îşi culeagă informaţia brută, ci mai ales să înveţe cum să o interpreteze, ce fel de evenimente socio-politice şi economice duc la scăderea bursei, a unei categorii de mărfuri sau a valorilor valutare, şi ce fel de evenimente impulsionează creşterea acestor valori. Iar pe baza interpretării evenimentelor, cursantul Vestor a reuşit să fie cu un pas înaintea schimbărilor, folosindu-le în avantajul său…. citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top