Cel mai mare traficant de cocaină din lume a fost prins: Cum a încercat să scape

Interesant!
03.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Cel mai mare traficant de cocaina din lume a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare. Acesta a incercat sa-si modifice amprentele, pentru a scapa de proces.

Daniel Barrera Barrera, poreclit “El Loco”, este vazut ca un urmas al lui Pablo Escobar, un alt dealer extrem de cunoscut. Barrera a fost traficant de droguri mai mult de 20 de ani, iar in 2012 a fost arestat in Venezuela, potrivit Daily Mail.

Citește și: ÎNFRÂNGERE pentru DNA: Magistrații au refuzat să o aresteze, la cererea procurorilor

Acesta a fost condamnat in urma unor acuzatii aduse in 1990, privind traficul de cocaina din Columbia. Pentru a scapa de proces, “El Loco” a incercat sa-si arda buricele degetelor pentru a-si modifica amprentele si a suferit mai multe interventii chirurgicale pentru a-si ascunde identitatea.
Columbianul a fost condamnat in SUA la 35 de ani de inchisoare. Acesta nu a fost acuzat doar de trafic de droguri, ci si de spalare de bani.

Citește și: Fethullah Gülen rupe tăcerea și spune cine a dat lovitura de stat din Turcia: Am fost TRĂDAT / VIDEO

Inainte de primirea sentintei, “El Loco” a transmis un mesaj familiei prin intermediul unui traducator spaniol: “Imi cer iertare familiei pentru toata suferinta pe care le-am cauzat-o”.
Potrivit autoritatilor, Barrera, in varsta de 48 de ani, a fost unul dintre cei mai profilici traficanti de droguri din ultimele doua decenii.
Procurorii au declarat ca intre anii 1998-2010, traficantul a avut o productie de 5.000 de kilograme de cocaina pe luna, din care rezulta mai mult de 720 de tone. Imperiul lui “El Loco” i-a adus acestuia zeci de milioane de dolari, informează PRO TV.

Citește și: Pe lângă mire și mireasă, la nunți vor fi și agenții fiscali: Decizia luată de ANAF

Articole similare:

Top