Cea mai simplă metodă de curățare a ecranului telefonului: E naturală și la îndemână

Green
08.07.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Orice ecran în care privim zilnic, fie că este televizor, laptop, telefon sau tabletă se murdăreşte la un moment dat destul de rău.

Dacă dispozitivele mobile sunt folosite şi de copii, trebuie să avem grijă să le curăţăm mai des. Majoritatea producătorilor ne avertizează că majoritatea soluţiilor din comerţ nu ar trebui folosite pe telefon.

Citește și:  Fratele unui realizator TV, snopit în bătaie de interlopi. Motivul este ȘOCANT

Iată o soluţie blândă, dar eficientă pentru a dezinfecta şi curăţa ecranele celor mai iubite şi folosite aparate electronice: oţet alb, apă distilată, sticlă de plastic, cârpă din microfibre.

Se începe prin curăţarea ecranului telefonului sau tabletei cu cârpa din microfibre, eliminaându-se murdăria vizibilă (grăsime sau praf).

Se amestecă în sticlă părţi egale de oţet şi apă distilată şi se foloseşte o sticlă cu cap spray pentru a putea distribui egal soluţia pe cârpă şi nu direct pe ecran.

Citește și: DOLIU în lumea medicală: Un cunoscut medic a murit la doar 59 de ani

Astfel, se va evita ca soluţia să ajungă în telefon. Nu este nevoie de foartă multă soluţie pentru a îndepărta cele mai persistente pete. Oţetul este antiseptic (distruge bacteriile). Apa distilată se foloseşte pentru că apa de la robinet sau apa plată conţine minerale ce pot rămâne pe ecran.

Citește și: Internetul a ‘explodat’: Cele mai tari glume despre Tudy, noul viceprimar al Capitalei

sursa: rador

Articole similare:

Top