Ce se întâmplă cu Elena Udrea? A ajuns la medic

Interesant!
16.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Elena Udrea a ajuns la medic! Ea a mers la doctorul lui Traian Basescu. Fosta „blonda de la Cotroceni” a tinut sa-si faca un control amanuntit, asa ca a apelat la unul din cei mai buni medici de la noi.

Fosta sotie a lui Dorin Cocos a zabovit in cabinetul Cristinei Sburlan, (n.r. medicul personal al lui Traian Basescu pe perioada cat acesta a ocupat cea mai mare functie in stat si prietena buna cu Udrea-) mai bine de 30 de minute, iar, la iesire, era foarte vesela. Udrea, care avea rezultatul testelor medicale in geanta, a fost condusa de doctorul ei pana la masina, insa, inainte de a-si lua “la revedere”, cele doua au mai discutat pret de cateva minute.
Elena Udrea a marturisit in mai multe randuri ca isi doreste un copil, iar recent spunea ca este pregatita pentru acest lucru. Blonda afirma ca vrea sa-si intemeieze o familie alaturi de Valentin Chifu, iubitul ei.

Totusi, din cate se pare, vizita la medic nu a avut legatura cu o eventuala sarcina, iar Elena Udrea a mers la consult din cauza unor dureri pe care le are la incheieturi, semn ca perioada pe care a petrecut-o dupa gratii a lasat urme asupra sanatatii sale, scrie cancan.ro
wq

1

Articole similare:

Top