Ce profeții ale lui Nostradamus s-au împlinit în 2016: Ce URMEAZĂ

Interesant!
21.10.2016
Autor: Cristi Teodorescu

„O mişcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest şi Lombardia, va fi foc pe nava, ciumă şi captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”, este una din profeţiile lui Nostradamus pe 2016, scrie antena3.ro.

O parte din astrologi au descifrat acest text că fiind o prevestire a unui cutremur extrem de mare, care va lovi America de vest şi care se va resimţi peste tot în lume. Alţii însă au considerat că este vorba despre Italia şi aşa a şi fost. Cutremurul din Amatrice de la sfârşitul lunii august a distrus aproape complet localitatea şi a ucis în jur de 300 de persoane.

Citește și: Decizie de ultimă oră a RCS & RDS. Toți abonații trebuie să știe asta

Michel de Nostredame sau Nostradamus a fost un medic francez, cabalist şi farmacist, care trăit între anii 1503-1566. Acesta a devenit celebru datorită profeţiilor sale care au devenit realitate de-a lungul anilor. El a prezis evenimente extrem de importante cum ar fi înfrângerea lui Napoleon, venirea lui Hitler, asasinarea fraţilor Kennedy sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Din acest motiv, scrierile profetului au devenit un obiect de studiu foarte important pentru cei pasionaţi de ştiinţele oculte în special.

În 2013, Nostradamus a prezis alegerea lui Barack Obama, dar şi că el va fi ultimul preşedinte american, potrivit healthyandnaturallife.com. Unii au considerat că asta înseamnă de fapt că SUA nu vor mai fi o mare putere, însă alţii au interpretat profeţia în alt sens: vor veni femeile la putere. Şi iată că Hillary Clinton este la un pas să devină prima femeie preşedinte din SUA. Rămâne să vedem în noiembrie dacă aşa va fi.

Citește și: Traian Băsescu vine cu noi detalii despre relația dintre Kovesi și Coldea: ‘Nu pot unul fără altul’

„Vom vedea cum apă va creşte, iar pământul va cădea sub ea” a prezis profetul pentru 2016, ceea ce s-a şi întâmplat. Schimbările climatice sunt la ordinea zilei, iar Uraganul Matthew din Haiti care s-a soldat cu moartea a 1.000 de persoane arată peisajul trist descris de Nostradamus.

Acesta a prezis şi că în 2016 va începe al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani şi că Rusia se va alia în cele din urmă cu Europa, dar şi că prima ţară care va cădea sub dominaţia rusă va fi România.

Citește și: Ştirea anului în fotbalul românesc: Dinamo e vândută unui miliardar indian

„Porcii vor deveni fraţi cu omul”, a mai scris profetul pentru anul 2016. Textul a fost interpretat de optimişti că reprezentând faptul că umanitatea nu va mai sacrifică animale în niciun fel, ceea ce evident este foarte departe de realitate.

O altă interpretare se referă la faptul că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele. Însă la acest capitol, mai este loc de multre interpretări.

Pentru 2016, Nostradamus a mai prezis şi că Vezuviul va erupe, dar specialiştii au spus că acest lucru este imposibil.

Citește și: Un invitat al Antena 3 a fost AMENINȚAT, în direct: ‘Las-o mai moale, dacă vrei să-ți fie bine’/FOTO

De asemenea „După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi cred că motorul adus în discuţie este Internetul şi că tehnologia va crea eventual nouă limba mondială. Alţii spun că este vorba de reţelele de socializare, care se dezvoltă în fiecare zi.

Nostradamus a mai prezis că în 2016 oamenii vor ieşi în stradă pentru a reclamă impozitele şi taxele prea mari. Mulţi nu vor mai dori să plătească bani statului din cauza corupţiei prea mari, ceea ce pe alocuri pare destul de real.

Citește și: ACUZAȚII FĂRĂ PRECEDENT la adresa unei VEDETE celebre din România: Se prostitua pe 5000 de euro

Părinţii vor fi vitregiţi de propriii lor copii. O nouă „modă” va porni din ţările occidentale (nordice) în care, pentru a deveni părinte sau pentru a păstra copilul (că să nu între sub tutela statului), cuplurile vor trece prin o serie de examene şi testări dificile. Părinţii vor primi licenţe sau permise de a ţine copii.

Cu siguranţă scrierile lui Nostradamus sunt un izvor nesecat de cunoaştere, însă în acelaşi timp un labirint în care este foarte greu să găsim ieşirea. Totuşi, este bine să le analizăm şi să ţinem cont de ele într-un mod echilibrat.

Citește și: Traian Băsescu şi-a îndeplinit marele vis: Judecătorii au luat decizia definitivă / DOCUMENT

Articole similare:

Top