Caz ȘOCANT în Vaslui: A fost violată de fratele său pentru că nu credea că e virgină

Interesant!
05.07.2016
Autor: Cristi Teodorescu

O fată de 15 ani din Vaslui a ajuns la Psihiatrie cu traume severe, după ce a fost violată de fratele ei de 27 de ani. Ancheta procurorilor a scos la iveală detalii şocante. Tânărul şi-ar fi abuzat sora pentru că nu o mai credea virgină.

După ce s-a consumat agresiunea sexuală, bărbatul i-a cerut fetei să meargă la cişmeaua din apropiere pentru a se spăla pe mâini şi pe faţă, deoarece era murdară de sânge.

Citește și: Femeia care racolează tinere pentru teroriştii ISIS a fost deconspirată / FOTO

Acesta a continuat să coase iarba, a pus-o în căruţă şi împreună cu sora au plecat spre casă. Pe drum, i-a spus adolescentei să nu spună nimănui despre cele întâmplate pentru că o omoară.

La întoarcere, fata ar fi povestit familiei şi unor prietene prin ce a trecut însă nimeni nu a îndrăznit să anunţe Poliţia de teama agresorului, fost deţinut.

Citește și: Atac extrem de dur la adresa lui Victor Ponta: ‘Banii înapoi’

Abia după două săptămâni de la comiterea faptei, fata s-a plâns unei profesoare care a reclamat totul anchetatorilor. Bărbatul a fost reţinut, apoi arestat.

„Primul răspuns ar trebui să-l dea comisia de eliberare condiţionată sau tribunalul. Oare ce rest de pedeapsă va avea acest individ. Apoi, ca motivaţie există proximitatea în care trăiesc aceşti oameni, consumul de alcool. Acesta a fost un factor de influenţare categoric. În al treilea rând, societatea, familia, de teama represaliilor, fata nu a spus nimic. S-a dus şi la biserică, nimeni nu a luat măsuri. Singura a fost profesoara care a anunţat anchetatorii”, a declarat Dan Antonescu, fost comisar-şef la omucideri, pentru Antena 3.

Citește și: Omul hăituit de Gabriel Oprea spune culisele retragerii sale din politică

Articole similare:

Top