Cât de perversă: Iată ce mesaje trimitea eleva violată din Vaslui

HOT
11.09.2015
Autor: Cristi Teodorescu
S-au văzut (pe Facebook), s-au plăcut, așa că… ce rămâne de făcut?! Probabil că urmează nunta, fiindcă Raluca Munteanu, victima celor şapte violatori din Vaslui, pare hotărâtă să-şi unească destinul cu un tânăr misterios, pe care, culmea, nici măcar nu l-a văzut în realitate.
 Raluca Munteanu a sedus un mascul pe Internet, luându-i minţile cu mai multe poze indecente. Și l-a invitat pe respectivul tânăr la Vaslui, ca să se cunoască mai bine, pentru ca mai apoi să se mute împreună, la București, unde bărbatul locuiește într-un apartament, alături de un alt individ.
Culmea, pe fata care a trecut printr-o experiență neplăcută nu a deranjat-o acest aspect și nici faptul că bărbatul i-a mărturisit, franc, faptul că la el acasă este un ”cuibușor de nebunii”, unde se strâng aproape în fiecare seară cinci – șase băieți, pentru a bea câteva sticle cu vin, pentru ”a se simți bine”.
Iar după aceea…
Dar, cu siguranță, ea ar fi acceptat toate aceste lucruri doar în numele dragostei…

 

Deși Raluca pare foarte îndrăgostită și înfierbântată, avocata tinerei pare că sabotează povestea de iubire a clientei ei, susţinând, din motive doar de ea știute, că Raluca nu ar fi discutat niciodată cu bucureşteanul misterios, pe care Raluca pare că îl iubește la nebunie.
Astfel, în timp ce avocata din Vaslui încerca să ”demonteze” idila fetei, spunând că aceasta nu avea cum să discute cu bărbatul respectiv – apărătoarea invocând faptul că Raluca ”nu deținea smartphone sau calculator conectat la Internet” -, clienta ei îi trimetea băiatului din București poze deocheate și îi dădea SMS-uri la miezul nopții.
ZECI de SMS-uri!
Jurnaliştii noştri au intrat în posesia mai multor probe care demonstrează că relația dintre Raluca Munteanu și tânărul misterios este cât se poate de serioasă și că, în pofida declarațiilor date de apărătoarea ei, fata își dorește din tot sufletul un bărbat care să o înțeleagă și să o satisfacă, din toate punctele de vedere. Mai ales că una dintre întrebările ei a fost următoarea: ”De câte ori faci dragoste într-o noapte cu persoana de lângă tine?”
Iar tânărul i-a răspuns, oarecum jenat, că ”doar de cinci ori”
Deși avocata Ralucăi declară sus și tare că fata pe care o reprezintă nu a discutat niciodată cu vreun presupus iubit, printre probele intrate în posesia SPYNEWS se află câteva zeci de SMS-uri în care tânăra îşi mărturisește sentimentele sincere şi îşi manifestă dorinţa de a face amor cu necunoscutul.
SMS-urile au fost primite de tânăr de la numărul 074xxxx215, care aparţine Ralucăi Munteanu. (foto jos)
Raluca a demonstrat că îl iubeşte la nebunie pe Don Juan-ul misterios, iar sentimentele rezultă din mesajele intrate în posesia jurnaliştilor noştri, în care fata explică faptul că vrea un partener stabil, că este dispusă să se mute cu băiatul petrecăreț pe care l-a agățat pe Internet și că își dorește o fotografie cu penisul acestuia, pentru a avea inspiraţie în timp ce se… masturbează!
”E ceva normal, probabil că la vârsta ei umblă hormonii în ea”, le-a explicat avocata Ralucăi reporterilor SPYNEWS, în momentul în care a aflat că tânăra flirtează în mediul virtual cu necunoscuți. ”Nu înțeleg care este problema! Eu chiar mă bucur că a reușit să treacă peste problemele cu violul în grup și că încearcă să fie o fată normală, să discute cu diferiți băieți”, le-a mai spus avocata Ralucăi Munteanu jurnaliștilor noștri.
”Totuși, această poveste nu i-ar face bine Ralucăi, în condițiile în care ea a cerut despăgubiri de la cei care au violat-o, pe motiv că suferă enorm după problema cu cei șapte”, a mai adăugat apărătoarea fetei din Vaslui care a fost violată de șapte indivizi.

VĂ PREZENTĂM CÂTEVA DINTRE SMS-URILE TRIMISE TÂNĂRULUI MISTERIOS DE CĂTRE VICTIMA VIOLATORILOR DIN VASLUI, FĂRĂ A COMENTA CONŢINUTUL MESAJELOR!

 Preluare spynews.ro

 

Articole similare:

Top