Carmen Iohannis e desființată de stiliști: A comis-o iar în Spania

Fashion
14.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Carmen Iohannis a primit laude de la presa spaniolă pentru apariția de la întâlnirea cu familia regală a Spaniei, dar e desființată de designerii români. Și de aceasta data, Carmen Iohannis a dezamagit prin tinuta aleasa.

Citește și: Oana Stancu, mesaj devastator: Domnul Ponta este propria victimă

Gafa făcută de Carmen Iohannis a fost una care, la acest nivel, este de neiertat. Cel puţin asta crede stilistul Teodora Burz. „E vorba de nişte reguli simple, de care ar trebui să se ţină cont atunci când vine vorba despre o apariţie de acest gen. Mă refer la suprafaţa de piele expusă, aspect pe care ar trebui să să se pună o atenţie deosebită. Dacă ar fi fost o apariţie într-un alt context, probabil că ar fi fost relativ ok. Dar ţinând cont că este vorba despre o apariţie lângă regină, cred că sandalele ar fi trebuit alese într-un alt mod. Eu nu aş fi ales sandale.

Citește și: Întâlnire de gradul ZERO între Ponta, Kovesi și Coldea: Reacția FABULOASĂ a șefei DNA / VIDEO

Ar fi trebuit să poarte mânecă lungă, aşa cum a purtat şi regina, pentru că pielea care rămâne la vedere să fie cât mai puţină. Cred că ar fi trebuit ca fiecare element din ţinută să fie atemporal. Aceasta este prima regulă pe care trebuie să o respecte o persoană de la un asemenea nivel”, a declarat stilista, la Antena 3.

Citește și: Întâlnire de taină la Guvern: Ce american l-a vizitat pe Victor Ponta! Demisionează premierul?

In ultimele sapte luni, profesionistii nu s-au sfiit sa o critice pe Carmen Iohannis. Sotia presedintelui Romaniei nu respecta nicio regula, alegand sa poarte la evenimentele oficiale, la care participa in calitate sa de prima doamna, rochii fara maneci, in culori aprinse, dar si peste genunchi, lucru total interzis pentru o persoana atat de importanta in stat.

Citește șiDespărțire șocantă în politică: Marian Vanghelie se desparte de Oana Mizil înainte de naștere

 

Articole similare:

Top