Carmen Iohannis, apărată de cine nu se aștepta în confruntarea cu Diaspora

Arta si Cultura
20.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Actorul Dragos Bucur i-a luat apararea lui Carmen Iohannis, acuzata intr-o scrisoare ca nu are grija copiiilor din orfelinate.

Citește și: Diaspora o atacă pe Carmen Iohannis! Scrisoarea distrugătoare pentru Prima Doamnă

Carmen Iohannis a fost criticata de o romanca din Marea Britanie, care lucreaza ca asistenta medicala, ca are grija mai mult de imaginea sa si ca nu ii pasa de soarta copiiilor defavorizati. „Ce ar fi, stimata doamna, sa va opriti putin din shopping, vizite in strainatate, si sa mergeti in vizita prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legati cu sfoara, tinuţi legati, nemancati in soare…Mult stimata doamna, nu ati vazut si dvs. ca sotiile de presedinţi din alte state se implica in acte de caritate, sa aveţi o activitate aici concreta”, a scris asistenta.

Citește și: Klaus Iohannis a pierdut un proces cu un jurnalist

Actorul Dragos Bucur i-a luat insa apararea lui Carmen Iohannis, considerand ca scrisoarea este o facatura: „Femeia nu are copii, se imbracă ok si e placută de diaspora. Ok, ia sa facem noi „o scrisoare dura” in care folosim de toate astea. Doar ca nu prea s-au legat ingredientele, s-a taiat reteta de data asta!”.

Articole similare:

Top