Brad Pitt anunță că va scoate casete COMPROMIȚĂTOARE cu Angelina Jolie

Dive
17.11.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Despărțirea dintre Brad Pitt (52 de ani) și Angelina Jolie (41 de ani) nu este deloc una amiabilă. Cele două staruri au scos artileria grea când a venit vorba despre lupta pentru custodia copiilor.

Actrița vrea custodie exclusivă, dar Brad a cerut-o pe cea comună, așa că de aici a mai fost un pas până la un adevărat „război”.

Citește și: DOLIU în România: Fostul fotbalist al Generației de Aur, Daniel Prodan, a murit

Conform unor surse apropiate cuplului, citate de The Sun, Brad ar avea niște casete audio compromițătoare cu cea care-i va deveni curând fostă soție. Actorul vrea să le folosească pentru a demonstra că acuzațiile Angelinei că acesta și-ar fi lovit unul dintre copii nu au nicio bază.

Citește și: SONDAJUL care RĂSTOARNĂ TOATE CALCULELE: Cele mai noi cifre

„Credem că înregistrările ar avea efectul unei dinamite asupra Angelinei, asta dacă ar fi făcute publice. Nimeni nu vrea să joace murdar, nu este bine pentru copii, dar Angelina și echipa ei vor cu tot dinadinsul să-l discrediteze pe Brad, astfel încât să nu împartă custodia cu el. Da, a fost vorba despre o ceartă între el și Maddox (unul dintre fiii lor) în avion, dar doar atât. Nici vorbă de vreun abuz. Brad a spus clar că vrea să ajungă la o înțelegere matură și să se oprească din a arunca cu noroi unul în celălalt”, a declarat o persoană din anturajul lor.

Citește și: Până la urmă a SEMNAT: Legile mult așteptate au fost PROMULGATE de Klaus Iohannis

Actorul a fost disculpat de acuzațiuile că și-ar fi lovit fiul de 15 ani, dar Jolie vrea să demonstreze că Brad nu este un părinte bun, scrie click.ro.

Citește și: DRAMĂ la PRO TV, la ‘Vocea României’: O concurentă se zbate între viaţă şi moarte / VIDEO

Articole similare:

Top