Bill Gates detonează bomba: Și-a spionat angajații! Ce metode a aplicat

Business
04.10.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Inainte de a exista aplicatii software si alte programe sofisticate de monitorizare a angajatilor, fondatorul unuia dintre gigantii tehnologiei se baza pe propria memorie pentru a-si urmari subalternii. Vezi ce metoda utiliza Bill Gates pentru verificarea salariatilor Microsoft in primii ani de existenta ai companiei.

Bill Gates a declarat pentru BBC Radio 4 ca memora numerele de la masininile angajatilor pentru a le tine evidenta cand vin si cand pleaca.

Citește și: DESTRĂBĂLARE, NU cursuri de perfecționare: 336 de funcționari s-au distrat pe BANII PUBLICI

„Trebuia sa fiu mai atent si sa nu le aplic si lor standardele proprii de lucru. Stiam numerele de la masinile tuturor, asa ca puteam sa ma uit in parcare si sa vad la ce ora vin si la ce ora pleaca. Am renuntat treptat la aceasta metoda, pe masura ce a crescut numarul de angajati”, a declarat Gates, potrivit The Telegraph, citat de BusinessInsider.

In interviul pentru postul de radio britanic, Gates a vorbit despre inceputurile Microsoft, activitatea sa filantropica si despre Steve Jobs.

Citește și: PNL dă o lovitură de imagine: Medic celebru, pe listele de la parlamentare

Gates a admis ca era mai implicat in afacere decat majoritatea oamenilor, atunci cand a infiintat Microsoft.

El se concentreaza acum pe acte de caritate si scopuri nobile precum eradicarea saraciei, dar inca isi mai dedica o treime din timp companiei Microsoft, oferindu-i consiliere CEO-ului Satya Nadella, scrie dailybusiness.ro

Citește și: Traian Băsescu a luat foc după condamnările din Microsoft: Dezvălurile fostului preşedinte

Articole similare:

Top