Bianca Drăgușanu suspectată că a apelat la mamă surogat

Entertainment
01.10.2016
Autor: Roxana Popa

Nici nu a reușit să ajungă bine acasă și să se bucure de fiica sa, că Bianca are parte de noi bătăi de cap, relatează Libertatea.

La fel ca și pe parcursul sarcinii, unii dintre admiratori au o mare problemă: Bianca arată prea bine pentru o femeie gravidă, prea bine pentru o femeie care tocmai a născut și, cum lumea nu prea e obișnuită cu excepții, câțiva s-au grăbit să găsească o explicație mai la îndemâna lor: Natalia Sofia nu e copilul ei!

Dacă în timpul sarcinii era criticată că are burta prea mică, la ieșirea din maternitate, Bianca Drăgușanu a nemulțumit lumea pentru că arăta prea fericită și parcă nici burtă nu avea. Așa că admiratorii săi s-au grănit să comenteze: ”A avut mamă surogat! Nu aşa arată o femeie care abia a născut! Nu înţeleg de ce nu recunoaşte”, ”Bravo Bianca. Uite şi slăbuţă, şi cu copil, cu soţ, cu afacere şi cu toate”, ”E încurajator pentru noi când te vedem aşa la două zile de la naştere. E ok? Poţi purta pantaloni peste operaţie? Cât de repede te-ai refăcut?” sau ”Felicitări Bianca, să vă trăiască prinţesa, să fiţi sănătoşi împreună”.

Articole similare:

Top