Beyonce a fost vedeta la NBA All-Star Game: Ce a făcut artista

Beauty
22.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Vedeta pop americană Beyonce a asistat weekendul trecut împreună cu soțul său, Jay Z, și fiica lor, Blue Ivy Carter, în vârstă de 5 ani, la celebrul NBA All-Star Game, relatează online ziarul spaniol ABC.

Numeroși cântăreți și actori s-au aflat printre spectatorii care au umplut până la refuz sala Smoothie King Center din New Orleans duminică pentru a asista la această partidă. Printre aceste vedete s-au numărat John Legend, Ronaldinho, Daveed Diggs, Jon Batiste, Spike Lee și Anthony Anderson.

Citește și: Decese SUSPECTE în familia unui primar: Soția și tatăl acestuia au murit OTRĂVIȚI

Vedeta pop a fost ținta majorității flash-urilor mai ales după ce a anunțat că este din nou însărcinată. Diva americană a venit îmbrăcată într-un tricou care îi reliefa burtica și o pereche de jenși deșirați. Cântăreața, care este însărcinată cu gemeni, purta pe deasupra un kimono din mătase cu imprimeu tigru a casei Gucci, o creație ce face parte din colecția primăvară 2017 a firmei.

Citește și: Ample percheziții în București: În vizor mafia medicamentelor oncologice

Fiica divei a fost de asemenea obiectul atenției mascotei echipei de baschet, pelicanul Carter. Mama Beyonce a dorit să imortalizeze momentul făcând poze și filmulețe cu mobilul, în timp ce Blue Ivy se juca cu mascota de la care a primit un tricou de baschet.
„Ne-ar plăcea să împărtășim acest moment de dragoste și fericire. Am fost binecuvântați de două ori”, este mesajul postat de artista de 35 de ani pe contul său de Instagram, în care anunța că este însărcinată cu gemeni și își afișa burtica.

Citește și: Informații ies la IVEALĂ: Cine a BLOCAT dosarul lui Iohannis

Articole similare:

Top