Barack Obama, ținta unei farse cu oameni de zăpadă / FOTO

Analisti / Jurnalisti Politici
29.12.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Profitând de fobia mărturisită a lui Barack Obama față de oamenii de zăpadă, stafful de la Casa Albă i-a făcut acestuia o farsă, mutând oamenii de zăpadă din grădina de lângă Biroul oval în poziții din care aceștia par că trag cu ochiul la președintele SUA, relatează BBC.

Într-un interviu recent președintele american, Barack Obama, a dezvăluit faptul că are o teamă irațională de oameni de zăpadă. „Este un element de tip Chucky la ei. Sunt puțin înfricoșători”, a declarat Obama pentru revista People.

Citește și: Cristoiu ÎNDEAMNĂ: ‘Dacă Iohannis îl respinge și pe Grindeanu, PSD și ALDE trebuie să-l SUSPENDE’

Când prima doamnă Michelle a glumit că va instala unul în dormitorul lor, Barack a spus că se va muta dacă va face acest lucru. Președintele la final de mandat nu a oprit însă personalul Casei Albe să construiască mai mulți oameni de zăpadă.
Fotograful oficial al Casei Albe, Pete Souza, a explicat farsa pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Traian Băsescu detonează BOMBA: Sorin Grindeanu va fi REFUZAT! Care sunt MOTIVELE

„În ultimele trei săptămâni, au existat patru oameni de zăpadă în Grădina de trandafiri. Am glumit că ar trebui să mutăm în fiecare zi oamenii de zăpadă cu câteva picioare mai aproape de Biroul oval, pentru a vedea dacă observă cineva. Apoi ne-am dat seama că oamenii de zăpadă erau prea grei pentru a fi ridicați cu ușurință”, a povestit el.

„Dar într-un final,  înainte ca președintele să ajungă la serviciu, unii membri ai staffului, nu spun cine, au mutat toți oamenii de zăpadă în așa fel încât să pară că trag cu ochiul în Biroul oval, fiecare pe altă fereastră”, a mai afirmat Souza.

Citește și: Prima reacție a lui Klaus Iohannis după ce PSD l-a propus pe Sorin Grindeanu premier

Odată ce oamenii de zăpadă au fost mutați, o fotografie cu unul dintre aceștia uitându-se din grădină spre președintele Barack Obama, care lucrează la birou, a fost postată pe contul de Instagram al Casei Albe cu mesajul: „Vreți să construiți un om de zăpadă?”

În ciuda faptului că unii au sugerat că imaginea este puțin sinistră, Barack Obama pare să fi gustat gluma, asigură fotograful Pete Souza.

Citește și: Mircea Badea intră la rupere: ‘Am votat degeaba. A strănutat sfidător Binomul și ei au dat înapoi’

_93060675_b14f37ed-0532-4d51-9131-e511b64d3154 _93062162_431f793a-8fb1-4ab6-90df-455fe65c07fd _93062166_62054cfd-81e7-4c9c-b1c8-7c7eec1a23f8

Articole similare:

Top