AUDIO Cum l-a înregistrat amanta pe primarul Iașiului: Dă-mi o şansa să vezi că nu sunt violentul şi animalul ăla

HOT
21.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

O înregistrare audio a unei discuţii dintre primarul-suspendat Gheorghe Nichita şi fosta sa amantă, Adina Samson, dezvăluie detalii inedite dintre cei doi. Din convorbire reiese că Nichita încerca să îşi convingă amanta să continue relaţia cu el, spunându-i că este altfel decât bărbatul “care loveşte”.

Înregistrarea audio reprezintă o discuţie aprinsă dintre Gheorghe Nichita şi fosta sa amantă, Adina Samson, care a avut loc după ce femeia şi-a manifestat intenţia de a se despărţi de primarul-suspendat al Iaşiului. În timpul discuţiei, Adina Samson îi reproşează fostului său amant, la care se referă ca la “cel mai minunat lucru din viaţa sa”, că din cauza comportamentului dovedit nu mai poate continua relaţia.
“Pe tine te vreau şi nu în sensul că «vino să te culci cu mine!». Dă-mi o şansă să îţi arăt ce fel de bărbat pot să fiu. Înţeleg că ai presiunea asta, inclusiv din familie. Nu trebuie să ştie că suntem împreună. Dă-mi o şansă să mă vezi cum sunt cu adevărat!”, îi spune Nichita.
Adina Samson îi răspunde “că nu vede niciun viitor al relaţiei”, atrăgând din partea primarului o nouă rugăminte.

“Dă-mi o şansa să vezi că nu sunt violentul şi animalul ăla. Dă-i o şansă acestui om, că are şi el o viaţă”. Nichita mai spune că a “încasat pumni toată viaţa din toate părţile” şi că, din acest motiv, mai “amestecă” stilul său de viaţă cu violenţa.
Primarul-suspendat al Iaşiului este cercetat sub control judiciar, după ce a fost pus sub acuzare de DNA într-un dosar de corupţie. Potrivit anchetatorilor, Nichita ar fi pus echipajele Poliţiei Locale să îi urmărească amanta.

 

Articole similare:

Top