Asta e cea mai PUTERNICĂ rugăciune

Interesant!
10.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Cea mai cunoscuta rugaciune este Tatal Nostru, insa in combinatie cu o alta rugaciune adresata Maicii Domnului putem sa ne indeplinim o dorinta. Rugaciunea de mai jos ii este dedicata Maicii SFINTE si se spune ca indeplineste orice dorinta.

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Citește și: HALUCINANT Cu cine s-a trezit Lia Olguța Vasilescu în sala de judecată

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Citește și: DOLIU în fotbalul românesc: Un fost mare fotbalist şi antrenor a încetat din viaţă

Se spune rugaciunea Tatal Nostru, iar apoi: „Bucura-te Marie, cea plina de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin”

Citește și: Alegere neinspirată? Ce scria pe avionul cu care a fost adus sicriul cu Regina Ana în România / FOTO

Aceasta rugaciune se spune de 10 ori pe zi, timp de 9 marti, avand o lumanare sfintita aprinsa.

Rugaciunea este atat de puternica incat inainte de terminarea novenei se va primi lucrul cerut, scrie ortodoxia.rol citat de caplimpede.ro

Citește și: DEZVĂLUIRI din interior: Cine împiedică revenirea lui Crin Antonescu în politică

Articole similare:

Top