Asta e cea mai periculoasă poziție sexuală pentru bărbați

Healthy Living
29.02.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Un studiu efectuat de medicii din Brazilia pe parcursul a 13 ani a dezvăluit cele mai periculoase poziţii sexuale pentru bărbaţi.
Cea mai periculoasă poziţie de sex pentru bărbaţi pare să fie aşa-numita poziţie „cowgirl”, sau femeia deasupra bărbatului, potrivit Dailymail.co.uk.

Citește și: Mircea Badea: ‘Am câștigat morman!’ Câte zeci de milioane a luat la pariuri

Nu mai puţin de 50% dintre fracturile de penis înregistrate în perioada analizată în Brazilia s-au podus în urma poziţiei sexuale în care femeia stă deasupra.

Potrivit studiului publicat în revista „Advances in Urology”, jumătate dintre pacienţi au auzit un sunet surd cu câteva clipe înaintea fracturii rare.

Poziţia sexuală „doggy-style”, cu bărbatul aflat în spatele partenerei, a cauzat 29% dintre accidentele în pat.

Citește și: Miliardarul Ion Ţiriac şochează din nou: Întâmplarea care uimeşte o lume întreagă

Potrivit studiului doar 44% dintre bărbaţii răniţi în urma partidelor de sex au ajuns la spital, iar diagnosticul lor a fost pus după evaluări clinice şi radiologice.

De cele mai multe ori, fracturile de penis sunt tratate fără intervenții chirurgicale, însă 50% din pacienți rămân cu penisul deformat.

Cei care au participat la studiu au avut dureri în timpul sexului pentru tot restul vieții, după ce au suferit o fractură de penis.

Vezi şi: Ion Cristoiu are o ipoteză incendiară despre Dacian Cioloș și binomul SRI – DNA

Articole similare:

Top