Are 18 ani, dar și-a schimbat sexul: Povestea unui tânăr de 18 ani care a ajuns celebru după participarea la Românii au talent

Interesant!
29.07.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Până nu demult îi spunea Darius Bulzan, iar acum nu recunoaște decât numele de Daria. Un băiat de 18 ani din România, care e și vlogger pe YouTube, și-a schimbat sexul.

Tânărul se mândrește cu acest lucru, mai ales că recunoaște că se simte o femeie într-un corp străin. Daria Jane, cu numele nou, face vlogguri de fashion, subiecte sociale, discută și despre mariajele gay, un subiect sensibil acum în România, însă spune că apreciază cel mai mult oamenii deschiși la minte.

Citește și: VIDEO – Crin Antonescu DEZVĂLUIE jocurile SUBTERANE prin care Olteanu a ajuns la BNR

Are aproape 8000 de follow-eri pe YouTube, însă unele filmulețe reușesc să adune zeci de mii de vizualizări. Tânăra a povestit într-un episod al vloggului ei că mamei ei i-a fost greu să se adapteze la noua identitate a copilului ei, însă până la urmă a făcut-o. Daria se bucură acum de susținere din partea unor rude, dar și a mai multor prieteni.
Daria Jane și-a făcut coming-out-ul (dezvăluirea orientării și identității sexuale) pe YouTube, într-un video în care a recunoscut că este transgender. Când era băiat și avea 14 ani, Darius a participat și la Românii au Talent, cu un număr de contorsionism.

Daria Jane și-a făcut coming-out-ul (dezvăluirea orientării și identității sexuale) pe YouTube, într-un video în care a recunoscut că este transgender.

Citește și: Mita lui SOV, efect de domino: De ce se tem liberalii. Ce greu PNL ar putea da cu subsemnatul la DNAArticole similare:

Top