Anunț TERIBIL: Denisa Manelista mai are puțin de trăit

Dive
02.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Problemele se înmulțesc pentru sărmana Denisa Răducu, iar medicii sunt disperați, ridicând nepuntincioși din umeri, știința lor fiind inutilă în fața bolii cumplite care o macină pe artistă.

”Este foarte rău, nu știm ce să mai facem. Și medicii sunt din ce în ce mai pesimiști, recunosc că sunt neputincioși în fața bolii ei”, ne-a spus una dintre sursele apropiate de familia Denisei.

Citește și: Alertă – PSD pregătește o nouă taxă pe salariu: Cine sunt cei vizați

Mai mult, detalii cumplite au ieșit la iveală. Iar asta pentru că, până la ora redactării acestui material, starea ei este una catatonică. Mai exact, Denisa Manelista nu se mai trezește dintr-un somn greu, iar medicii tot ce pot face este să o lase așa, să o hidrateze și să o hrănească intravenos. Evident, familia ei, ne-a mai dezvăluit sursa citată, nu se mai oprește din plâns, artista fiind păzită 24 de ore din 24, de teamă să nu se întâmple ceva.
”Nimeni nu mai este optimist, toți încearcă să se împace cu ideea că starea ei este de o gravitate extremă. Tot ce le-a rămas acum este să se roage pentru ea, iar nouă să sperăm la o minune dumnezeiască”, ne-a mai spus apropiatul familie, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Marian Godină, ATAC DUR la actrița săltată de jandarmi la Cluj: ‘Au băgat actoria în DUBĂ’

”Denisa, de trei zile, nu a mai pus gura pe mâncare. Abia au reușit să îi dea o gură, sau două, de apă, insuficiente și ca să îi mai ude buzele. Acum, Denisa, stă mai mult cu ochii închiși, din când în când mai îi deschide și tresare. Durerile pe car ele îndură sunt groaznice, o țin doar pe calmante”, ne-a spus un alt apropiat de-al familiei în urmă cu o zi.

Citește și: Guvernul Tudose, SOMAT de Dacia: Condiții pentru a NU PĂRĂSI România

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

Citește și: Alina Petrescu a părăsit Guvernul
sursa: spynews.ro

Articole similare:

Top