Adrian Năstase în război cu procurorii şi cu Băsescu din închisoare

Revista Blogurilor
19.08.2012
Autor: dan

“S-ar putea să nu fie adevărat, dar e posibil ca, observând creşterea exponenţială a membrilor sectelor religioase în România, procurorii să fi plecat – precum spaniolii în America de Sud, în urmă cu trei secole – cu Biblia în mână, să lupte pentru dreapta credinţă. Pentru credinţa în Traian Băsescu. Părerea mea…”, remarcă ironic Năstase.

 

Fostul premier continuă în acelaşi ton, adăugând că “adevăraţi misionari, procurorii au mers, din poartă în poartă, să lupte împotriva ereziilor constituţionale”. “Un număr important de procurori, inclusiv dintre cei 143 + 137 + 97 + 165 + 145 + 170 + 137 + 95, numiţi în perioada 2005 – 2012 de către Traian Băsescu, prin decret prezidenţial, au descins, în calitate de apostoli ai adevărului, în curţile oamenilor, din dorinţa de a nu-i pune pe drumuri pe „făptuitori” – citându-i la sediul instituţiei – şi să nu-i pună nici la cheltuieli, obligându-i să-şi ia un avocat”.

 

“La mine nu au venit procurorii să verifice dacă am votat de mai multe ori, pentru că ei ştiu cel mai bine că scopul principal al condamnării mele a fost ca în anii următori, să nu votez deloc. Şi nici să fiu ales…”, conchide fostul premier, aflat în prezent în închisoare.

Articole similare:

Top