Adrian Cioroianu o să înnebunească dacă află: Cu cine se iubește fosta sa logodnică

Dive
08.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

După o despărţire cu năbădăi de fostul ministru de externe Adrian Cioroianu, soprana Alexandra Coman şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat chipeş, Radu Dumitrache, fost prezentator la The Money Channel. Cei doi ”porumbei” se iubesc la nebunie şi bat lumea în lung şi-n lat, în vacanţe.

După aproape zece ani de iubire intensă cu Adrian Cioroianu (48 de ani), fostul ministru de externe, actual diplomat, soprana Alexandra Coman (37 de ani) a pus punct relaţiei, vara trecută, motivând că au idealuri diferite. Cei doi au însă de împărţit un apartament rezidenţial, pe care şi l-au achiziţionat împreună, şi în care a rămas Adrian. Dar, după numai patru luni de singurătate, cântăreaţa de operă şi-a găsit un alt iubit, pe Radu Dumitrache, fost prezentator al emisiunii „Business Boutique”, difuzată la postul The Money Channel. Alexandra l-a integrat deja în familie, astfel că, de ziua ei de naştere, sexy-soprana a plănuit o vacanţă în Spania, cu Radu, dar şi cu mama ei. Cei trei s-au distrat de minune în Palma de Mallorca, s-au bronzat pe plajele însorite, au făcut cumpărături şi au vizitat toate obiectivele turistice. Cât despre planurile de viitor, Alexandra şi Radu încă nu iau în calcul şi o eventuală căsătorie, deocamdată trăindu-şi sentimentele la maximum, ca doi adolescenţi. Alexandra Coman este una dintre cele mai apreciate soprane din România şi a cântat alături de Placido Domingo şi Jose Carreras.
Adrian Cioroianu și-a refăcut viața sentimentală, de câteva luni, alături de nimeni alta decât actrița Daniela Nane. Cei doi s-au dat de gol că formează un cuplu, pe 23 mai, în cadrul Târgului de carte Bookfest, unde politicianul a invitat-o pe Daniela la lansarea volumului său, „Geopolitica Matrioşkăi”.

11665585_489188197906567_7710891969845124385_n

Articole similare:

Top