Adina Samson rupe tăcerea după ce a fost dată dispărută

Interesant!
18.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Adina Samson a ajuns celebră în toată România după ce s-a descoperit că era amanta lui Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iașiului, și că era spionată de Poliția Locală. Femeia era directoare în Primăria Iași, dar și-a dat demisia pentru a se angaja la o firmă privată.

Surpriză, însă! De câteva zile nimeni nu mai știe nimic despre ea. Însă, deși inițial anunțase că este în căutarea unui loc de muncă în domeniul privat, Adina Samson a precizat că vrea să se îngrijească de sănătate.
Aceasta a declarat ca starea de sanatate i s-a inrautatit din cauza stresului, slabind 10 kilograme in ultimele saptamani. „Deocamdata incerc sa am grija de sanatate. Dupa toate aceste evenimente, pe fond de stres si consum psihic am slabit foarte mult, in jur de 10 kilograme. Fac tratamentele pe care le am de urmat”, a declarat Adina Samson. In privinta unei eventuale angajari, Adina Samson a precizat ca intentioneaza sa se bucure de o perioada de liniste, pana in septembrie-octombrie. Desi a demisionat din primarie, Adina Samson a precizat ca mai pastreaza legatura cu fostii colegi, chiar daca unele din „prietenele” din primarie erau de fapt spionii primarului Gheorghe Nichita.
„Desigur ca vreau sa ma angajez, dar deocamdata, cum va spuneam, vreau sa ma linistesc, sa am grija de sanatate. In ceea ce priveste relatiile cu fostii colegi din primarie, ele sunt normale. Ne vorbim cand si daca avem ceva de vorbit, ca orice oameni normali”, a declarat Adina Samson, fosta sefa a Serviciului Managementul Calitatii din primarie. Daca in privinta angajarii Adina Samson a amanat luarea unei decizii pana in toamna, aceasta nu a dorit sa ofere vreun detaliu cu privire la refacerea vietii personale sau la planurile de vacanta. Cu toate acestea, pe numele Adinei Samson figurau mai multe conturi pe site-uri matrimoniale, pe care „blonda lui Nichita” se descrie drept o persoana ambitioasa, respectuoasa, tandra, romantica, activa si de încredere.
In cei sapte ani in care a lucrat la primarie, Adina Samson a promovat de la simpa angajata a Centrului de Informare pentru Cetateni la statutul privilegiat de sefa de serviciu si amanta a primarului. Fosta iubita a primarului Nichita a solicitat incheierea contractului de munca, cererea fiindu-i aprobata de catre actualul sef al municipalitatii, primarul interimar Mihai Chirica, contractul ei de munca fiind incheiat prin acordul partilor.
Dupa sapte ani de administratie locala, Adina Samson a mentionat in declaratia de avere, pe langa salariul anual de 40.000 de lei si bijuterii de 7.000 de euro. Aceasta si-a achizitionat si un autoturism Skoda, al carui pret urca pana la 13.000 de euro. Functia din care Adina Samson si-a dat demisia era de sef al Serviciului Managementul Calitatii, functie in care a acces chiar anul trecut, scrie presa locală.

Articole similare:

Top