Adevarul despre misterioasa casatorie si apoi despre divortul secret al lui Dorin Cocos de tanara sa nevasta

Life & Style
28.07.2015
Autor: Roxana Popa

In septembrie 2013, Dorin Cocos se recasatorea cu o tanara de doar 26 de ani, nunta fiind una cu staif, la Palatul Snagov. Mariajul sau a surprins pe toata lumea, poate si pentru ca venea la doar trei luni de la divortul de Elena Udrea, cu care afaceristul fusese casatorit 10 ani. Graba cu care se recasatorea Cocos a alimentat speculatiile ca noua sa sotie ar fi insarcinata.

Diana Roibu avea 26 de ani si venea din Republica Moldova. Nu era o cunoscuta a lumii mondene bucurestene, dar toata lumea se astepta sa-i vada evolutia dupa casatoria cu celebrul afacerist. In urmatoarele luni de dupa nunta, paparazzii au surprins proaspata familie de cateva ori prin mall sau la cate un restaurant. In acea perioada se faceau calcule cand va naste noua doamna Cocos.  Apoi, Diana a disparut de langa Cocos.

In martie 2014, cei doi, surprinsi de paparazzii, la plimbare ca doi indragostiti

In noiembrie anul trecut, cand Dorin Cocos a ajuns in arest preventiv, fiind anchetat in mai multe dosare, tanara doamna Cocos nu a fost zarita nici macar o data venind la Arestul Politiei Capitalei, sa-si viziteze sotul, care a petrecut luni bune acolo.

Adevarul l-am aflat acum. Cei doi nu mai formau un cuplu. La nici un an de la nunta, Diana si Dorin Cocos ajungeau in fata unui notar public, cu cabinet in centrul Capitalei, care avea sa desfaca  mariajul cerut de cei doi. Cat despre sarcina pe care Dorin Cocos niciodata nu o infirmase, surse din apropierea celor doi ne-au declarat ca tanara nici nu fusese insarcinata, asa ca degeaba toti faceau calcule cand urmeaza sa nasca.

Diana a fost stewardesa inainte de a-l cunoaste pe Dorin Cocos

De altfel, dupa ce afaceristul a inceput sa aiba probleme cu legea, Diana a si plecat din tara, ea mutandu-se in strainatate.Se pare ca tara aleasa este Emiratele Arabe, acolo unde tanara a si locuit inainte de casatoria cu Dorin Cocos, pe vremea cand era stewardesa.

sursa: wowbiz.ro

Articole similare:

Top