Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

Dive
01.06.2017
Autor: Cristi Teodorescu

După ce Liviu Dovleac a fost acuzat în repetate rânduri că el este vinovat de starea actuală a Denisei Răducu. Se spunea că impresarul ei o extenua.

Impresarul Denisei Răducu a intrat în legătură directă prin telefon în emisiunea ”Xtra Night Show” și a declarat că el avea grijă de Denisa la evenimente. Liviu Dovleac a mărturisit că în urmă cu 6 ani a fost și el diagnosticat cu cancer.

Citește și: Lovitură DEFINITIVĂ pentru Gigi Becali: Armata JUBILEAZĂ

”Eu aveam grijă de Denisa la evenimente. Nu făceam niciun abuz asupra ei. Noi suntem verișori, suntem frați. Denisa ne-a interzis tuturor membrilor din familie să apărem. Lucrurile au luat-o razna. Denisa a aflat lucrul că are șanse minime chiar de la Florin Pește. Denisa s-a uitat la emisiune. Nu este adevărat că Denisa a aflat de la medici despre diagnostic. (…) Eu am avut cancer acum 6 ani. Doctora i-a scris pe ecografie că este suspectă de carcinom hepatocelular. La o săptămână i s-a spus că are cancer. Și mama Denisei a avut cancer. Sunt speculații noi că Denisa a făcut cancer de la oboseală. Important este ca fata să se facă bine.”, a declarat Liviu Dovleac pentru ”Xtra Night Show”.

Citește și: Vești PROASTE pentru fumători: Cu cât se vor scumpi țigările începând de astăzi

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Citește și: Dragoș Pătraru a dat LOVITURA la Digi 24: bate Antena 3 și România TV
sursa: spynews.ro.

Articole similare:

Top