Aceștia sunt cei mai rari pokemoni: Cum se numesc și ce se știe despre ei

Interesant!
21.07.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Unii pokémoni sunt mai rari decât alţii. Există câţiva „monştri” pe care niciun utilizator al jocului nu a reuşit să-i prindă.

Pokémonii care îi apar fiecărui jucător de Pokémon GO în aplicaţie sunt diferiţi, iar în fiecare regiune, în funcţie de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite tipuri.

Citește și: Replica TĂIOASĂ a lui Erdogan pentru Franța: Să-şi vadă de treburile sale

Dar unii pokémoni sunt mai rari decât alţii şi sunt câţiva „monştri” pe care niciun utilizator al aplicaţiei nu a reuşit să îi prindă, relatează Mediafax.

Unii jucători s-au întrebat dacă aceştia chiar există cu adevărat. Se pare că există, potrivit celor care au disecat codul sursă al Pokémon GO.

Citește și: STARE de URGENȚĂ în Turcia. Măsura determină REACȚIA Germaniei

Potrivit utilizatorilor de Reddit, top şase cel mai dificil de găsit pokémoni este compus din: Mew, Mewtwo, Moltres, Zapdos, Articuno şi Ditto.

Ditto nu este catalogat ca fiind un pokémon rar, dar acesta este foarte greu de găsit, datorită caracteristicilor sale unice de împerechere.

Citește și: Lovitură uriașă pentru cei care își țin banii în bănci

Acest pokémon se poate împerecha cu aproape orice alt „monstru” din joc pentru a produce pokémoni.

Deocamdată, nimeni nu ştie cum pot fi găsiţi pokémoni precum Mew sau Mewtwo. Unii jucători spun că este nevoie să călătoreşti în toată lumea pentru a-i descoperi, iar în foarte multe ţări şi regiuni jocul nu este încă disponibil.

Citește și: Justiţia îl doboară pe Tăriceanu: Cum va fi anihilat şeful Senatului până la alegeri (documente)
sursa: eva.ro

Articole similare:

Top