Acestea sunt profețiile bibilice care prevestesc islamul

Interesant!
18.05.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Biblia a existat inainte de aparitia Coranului (acesta fiind compilat in secolul VII d.Hr.). Cu sute de ani inainte de aparitia islamului, Dumnezeu a inspirat pe apostolul Ioan sa scrie cartea Apocalipsei, ultima carte din Biblie. Printre profetiile acestei carti, se gasesc doua capitole, 8 si 9 , care vorbesc despre sapte trambite si evenimentele asociate cu fiecare trambita, scrie cumparaadevarul.org.

Citește și: Laura Chiriac LOVEȘTE dur Realitatea, după scandalul din studio: Îmi datorează patru salarii

Primele patru trambite profetizau atacarea Imperiului Roman de Apus si caderea Romei. Urmatoarele trei trambite din Apocalipsa vorbesc despre aparitia si impactul islamului, al musulmanilor, pe scena politica si religioasa internationala.

Citește și: ANUNȚUL care dă fiori: Primul om creat în laborator

Musulmanii, in profetia biblica din Apocalipsa, sunt profetizati in dreptul trambitelor a cincea, a sasea si a saptea, pe care le gasim descrise in Apocalipsa capitolul 9 si respectiv 11. Acest capitol vorbeste despre trei “nenorociri”, trei vaiuri care vin peste lume. Ele pot fi numite foarte bine, din perspectiva musulmana, trei mari jihad-uri. Doua dintre “nenorociri” sunt deja verificabile in istorie iar a treia “nenorocire” se desfasoara sub ochii nostri.

Citește și: DEMISIE la PRO TV: A plecat din televiziune după 15 ani

Articole similare:

Top